Reprezentantul unei firme din Pitești – păcălit de un individ să îi trimită laptopuri de 20.000 de lei

de | 20.06.2023 15:07 | Știri, Județean, Pitești

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetările efectuate de polițiști, reiese că un bărbat de 27 de ani, din Strehaia, județul Mehedinți, a păcălit reprezentantul unei societăți comerciale din Pitești.

Individul a folosit o identitate falsă și o calitatea fictivă de reprezentant al unei societăți cu sediul în municipiul Buzău.

Acesta s-a folosit de datele false pentru a primi, în ziua de 30 iunie 2021, prin perfectarea unui contract cu executare succesivă, patru laptopuri cu valoarea de aproximativ 20.000 de lei.

Ulterior, în baza contractului dintre cei doi, laptopurile au fost livrate prin curierat, la o adresă din municipiul Pitești, indicată de beneficiarul contractului. Bunurile nu au mai fost achitate.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

foto descriptiv one-it.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaoline.ro

(VIDEO) Argeșean de 70 de ani – salvat de un polițist, după ce s-a înecat cu mâncare! 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Buzău | Mehedinți | Pitești

Ultimele articole