Restaurante amendate de ISU Argeș, în noaptea de Revelion

de | 02.01.2024 09:45 | Județean, Eveniment, Importante

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș (ISU Argeș) a desfășurat, în noaptea de Anul Nou, mai multe controale inopinate, precum și informări preventive pe linia respectării măsurilor de securitate la incendiu în restaurante, săli de evenimente și cluburi.

Potrivit ISU Argeș, în urma verificărilor la 5 astfel de spații (patru săli de evenimente/restaurante și un club) au fost constatate 14 deficiențe pentru care s-au aplicat 14 sancțiuni. În total au fost aplicate amenzi în valoare de 51.500 lei.

Controalele au avut loc în municipiile Pitești și Curtea de Argeș, dar și în apropierea acestora, pentru menținerea în siguranță a utilizatorilor, dar și pentru a se urmării punerea în legalitate a documentațiilor de funcționare.

Intensificarea acestor acțiuni au rol în respectarea măsurilor de securitate la incendiu în ceea ce privește siguranța utilizatorilor, împiedicarea depășirii numărului de utilizatori prevăzut de parametri de proiectare a spațiilor, exploatarea instalațiilor cu rol de securitate la incendiu, modul de exploatare a aparatelor de gătit, menținerea practicabilă a căilor de evacuare în caz de incendiu la parametrii proiectați, exploatarea în siguranță a instalațiilor utilitare aferente construcțiilor respective (încălzire, electrice, ventilație).”, transmite ISU Argeș

Foto descriptiv infoneamt.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Un tânăr a sunat la 112 pentru a le ura operatorilor „Un an nou fericit”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș