Restaurantul inedit „Donkey”, deschis pentru clienți din luna ianuarie

de | 21.12.2023 16:12 | Național, Lifestyle

Restaurantul „Donkey” aflat în incinta parcului industrial TBM, cel mai mare parc industrial din proximitatea Bucureștiului, localizat în interiorul arcului de Centură, situat între localitățile Chiajna și Chitila, va fi deschis publicului din luna ianuarie. Începând cu 10 ianuarie, atât clienții din interiorul parcului industrial, cât și cei din afara acestuia, se vor putea bucura de preparatele servite într-o locație inedită, într-un stil retro.

Așa cum sugerează și numele, locația are ca temă simpaticele necuvântătoare, iar clienții vor fi întâmpinați chiar de la intrare de o mascotă care întruchipează un măgăruș. Restaurantul cuprinde parter și etaj și are o capacitate de aproximativ 200 de persoane. Clienții vor putea servi aici preparate rapide ca pizza sau produse la grill, dar și diverse feluri de mâncare în stil grecesc, italian sau românesc. Pâine oferită celor care vor servi masa la „Donkey” va fi preparată într-un cuptor pe stil vechi, iar clienții se vor putea bucura și de o expoziție de mașini de epocă.

restaurant donkey interior - Restaurantul inedit „Donkey”, deschis pentru clienți din luna ianuarie

Nu exista în  această zonă un restaurant, era foarte greu să ajungi la un restaurant să iei masa de prânz. Cu tema este poveste veche. Eu sunt iubitor de animale, am avut și măgăruș și capre, am avut pentru o perioadă o fermă. Măgărușii sunt niște animale speciale, care simbolizează în viața omului forță, credință. Mi-am dorit să fie  în același timp și ceva atipic, spune Marian Cazacu, managerul TBM Group.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: TBM Grup

Ultimele articole