Atenție șoferi! Restricții de circulație pe mai multe drumuri din țară!

de | 13.02.2023 09:55 | Știri, Eveniment, Național

  • Drumuri cu restricții de circulație!

 

Reprezentanții Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, tronsonul kilometric 246+670 metri – 246+870 metri, în zona localității Boița, județul Sibiu, se efectuează lucrări de stabilizare taluz, pe sensul de mers către Sibiu. Circulația rutieră se desfășoară alternativ, prin semafoare, pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea,

De precizat că finalizarea lucrărilor este estimată la sfârșitul lunii februarie 2023.

 

De asemenea, în județul Prahova, pe DN1 Ploiești-Brașov, se efectuează lucrări de reparații a carosabilului, întrucât terasamentul drumului s-a surpat pe o lungime de aproximativ 60 de metri. Lucrările sunt efectuate la kilometrul 99+050 de metri, în afara localității Breaza, pe sensul de mers către Ploiești. Din această cauză, banda nr. 1 este restricționată până la remedierea situației.

 

Totodată, a fost restricționată circulația pe o cale pe DN 2A Lumina – Constanța, la kilometrul 196, pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare a Podului Ovidiu.

Din acest motiv traficul se va desfășura pe cealaltă cale, în ambele direcții, pe câte o bandă pe sens. Infotrafic anunță faptul că restricțiile se mențin până la finalul lunii mai a acestui an.

 

Polițiștii reamintesc și faptul că, s-a închis circulația pentru o perioada de 30 de zile, pe autostrada A10, pe sensul Sebeș către Turda, între kilometrii 15+700 metri – 16+800 metri, cu devierea traficului prin breteaua 3 de la nodul rutier Alba Iulia Nord și revenirea pe autostrada pe breteaua 4, la km. 16+800 de metri.

Această restricție este impusă pentru efectuarea lucrărilor de forare și colectarea apelor subterane din zonă.

 

Conducătorii auto sunt sfătuiți să ruleze cu prudență sporită în aceste zone, să crească distanța de siguranță între autovehicule, să semnalizeze şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

De asemenea se recomandă tuturor șoferilor care pleacă la drum, să se informeze înainte cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze și să se asigure că autoturismul este echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă: anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, etc.

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul INFOTRAFIC

Ultimele articole