Atenție argeșeni! Restricții de tonaj pe DC73C!

de | 15.12.2022 14:15 | Eveniment, Județean, Știri

  • Restricții în Argeș!

 

Începând de astăzi, 15 decembrie și până la data de 22 decembrie 2022, pe DN 73C, pe sectorul de drum Piatra – Tigveni – Curtea de Argeș, vor fi instituite restricții de tonaj pentru circulația autovehiculelor cu masa totală maximă admisă mai mare de 16 tone.

Se impun restricții de tonaj pentru circulația autovehiculelor cu masa totală maximă admisă (M.T.M.A.) mai mare de 16 tone, până la data de 22 decembrie pe DN 73C, pe sectorul de drum Piatra – Tigveni – Curtea de Argeș, pentru protejarea participanților la trafic și prevenirea degradării părții carosabile.”

De asemenea începând cu data de 4 noiembrie 2022, în vederea lucrărilor la podul situat pe DN7, la km. 157+016, peste râul Topolog, în localitatea Milcoiu, județul Vâlcea, a fost instituită măsura de închidere a circulației pentru autovehiculele cu M.T.M.A. mai mare de 7,5 tone, cu unele excepții.

Informații suplimentare (cum ar fi rutele ocolitoare) pot fi accesate pe site-ul oficial al C.N.A.D.N.R., respectiv la link-ul http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/restric%C8%9Bii-de-circula%C8%9Bie-pe-dn7-%C3%AEntre-pite%C8%99ti-%C8%99i .

informații actualizate despre situația traficului găsiți pe site-ul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic .

 

restrictii-lucrari

Foto Digi 24

 

Polițiștii argeșeni recomandă tuturor șoferilor să circule prudent, să păstreze o distanță de siguranță mai mare față de autovehicule și să nu se angajeze în efectuarea de manevre riscante în trafic.

Pentru prevenirea oricăror evenimente negative, polițiștii rutieri sfătuiesc verificarea traseului înainte de a pleca la drum. Totodată trebuie respectate limitele legale de viteză și celelalte norme rutiere.

 

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole