DE AZI. Restricții de tonaj pe strada Sticlelor din Ștefănești

de | 03.07.2023 11:12 | Știri, Administrație, Județean, Ștefănești

  • Anunț de interes!

Începând de astăzi, 3 iulie 2023, a intrat în vigoare Hotărârea Comisiei de sistematizare a circulației rutiere nr. 1/24.05.2023, înregistrată sub nr. 38661/24.05.2023, privind instituirea restricțiilor de tonaj pentru autovehiculele și utilajele cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, cu excepția autovehiculelor autorizate, pentru artera de circulație, strada Sticlelor.

Această măsură a fost avizată de comisia de sistematizare a circulației rutiere din cadrul Primăriei Orașului Ștefănești.

În conformitate cu dispozițiile ”Regulamentului privind accesul și circulația autovehiculelor și utilajelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone în orașul Ștefănești”, aprobat prin H.C.L. Ștefănești nr. 52/2021, în baza autorizațiilor emise de către Primăria Orașului Ștefănești, la cererea solicitanților, persoanele juridice care desfășoară activități comerciale la sedii sau puncte de lucru, cetățenii persoane fizice care dețin proprietăți situate pe strada Sticlelor și care dețin sau au activități comerciale cu vehicule având masa mai mare de 3.5 tone, sunt  rugați  să  se  prezinte  la  sediul  Primăriei  Orașului  Ștefănești  din  Str. Calea București, Nr. 1, pentru autorizare”, au precizat reprezentanții administrației din Ștefănești.

Mai multe informații puteți afla:

  • prin  telefon  la  numărul  0248 266 752  interior  121 sau  0723.237.948 – Compartiment patrimoniu, Inspector – Cristinel Ivașcu;
  • prin  adresele  de  e-mail  stefanesti@ag.e-adm.ro , adm_locuinte_stefanesti@ag.e-adm.ro.

Toți participanții la trafic sunt rugați să respecte noile reglementări de circulație și să circule cu atenție sporită.

 

Foto descriptiv.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești