Restricții de trafic pe A1 București-Pitești și pe DN7

de | 28.02.2023 10:48 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național, Pitești

Restricții de trafic pe A1 București-Pitești și pe DN7

Atenție, șoferi! Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că marți, 28 februarie, traficul este restricționat pe autostrada A1 București-Pitești, astfel:

– până la ora 18:00, pe tronsonul kilometric 64+454 de metri – 64+418 metri, pe sensul către București, este restricționată a doua bandă pentru repararea parapetului median;

– până la ora 14:00, la kilometrul 70, pe sensul către Pitești, se restricționează prima bandă pentru a permite montarea panourilor fonoabsorbante.

De asemenea, marți, în intervalul orar 08:00 – 16:00, vor fi desfășurate lucrări de toaletare a copacilor din proximitatea părții carosabile pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, tronsonul kilometric 228+300 de metri – 229+300 de metri, în afara localității Câineni, județul Vâlcea. Lucrările vor fi desfășurate în funcție de condițiile meteorologice, urmând ca traficul rutier să fie oprit în zonă, în reprize de 20 de minute.

Sfătuim șoferii să reducă semnificativ viteza în zona lucrărilor, conducând cu multă atenţie şi să semnalizeze din timp orice schimbare a benzii de circulație!”, transmite Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Foto descriptiv Romania Libera

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Va fi introdusă o nouă taxă de drum! Anunț pentru șoferii din România

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole