Ro Construct va ridica noul cămin cultural de 4 milioane euro de la Rucăr

de | 02.08.2023 07:30 | Știri, Din ediția tipărită, Economic, Rural

Comuna Rucăr va avea unul dintre cele mai mari şi mai scumpe cămine culturale din judeţ. Peste 18 milioane lei (fără TVA) a pus la bătaie Primăria Rucăr pentru construirea noului cămin cultural al comunei, care va avea regim de înălţime D+P, o sală de spectacole de aproximativ 300 de locuri, precum şi o mică bibliotecă.

Proiectul a stârnit orgoliile aleşilor rucăreni, care au sucit-o pe arhitectă până ce aceasta le-a conceput un cămin cultural mai pe gustul lor de „specialişti”, fără a le satisface însă dorinţa de a putea folosi sala de spectacole şi pentru nunţi, botezuri şi cumetrii.

Construcţia acestui edificiu va începe în curând, după ce săptămâna trecută, mai exact marţi, 25 iulie, s-a semnat contractul cu câştigătoarea licitaţiei, nimeni alta decât Ro Construct Center SRL, o firmă cu lipici la contractele cu CJ Argeş, pentru care reabilitează palatul administrativ din Piaţa Milea şi extinde Spitalul Judeţean şi Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

Contractul pentru căminul de la Rucăr – râvnit de mai multe firme

Firma familiei Roşulescu şi-a adjudecat contractul cu o ofertă de 15.405.201,05 (fără TVA), având preţul cel mai scăzut, în condiţiile în care la licitaţie au mai participat alte patru firme şi asocieri: Stadi Design SRL, And Secom Intexim, asocierea Euras-Sercop ADN, asocierea italiană formată din Manelli Construcţii Generale şi Manelli Impresa. Ro Construct Center SRL va efectua lucrările la Rucăr în parteneriat cu Vectrum Solutions SRL, o puternică firmă de construcţii cu sediul în Ştefăneşti, controlată de Eftimie Popescu.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Firma lui Şerban Roşulescu primeşte al 3-lea contract cu CJ Argeş în mai puţin de un an

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ro Construct Center | Rucăr | Şerban Roşulescu