G&M Road Building Engineering asfaltează la Băiculeşti 3 km de străzi

de | 14.07.2023 07:30 | Știri, Din ediția tipărită, Economic, Rural

La sfârşitul săptămânii trecute, G&M Road Building Engineering a semnat cu conducerea Primăriei Băiculeşti un contract pentru modernizarea mai multor drumuri comunale din localiltate. De altfel, la licitaţia lansată în luna aprilie de către autorităţile locale din Băiculeşti asocierea formată din G&M Road Building Engineering şi CG Construcţii Drumuri Curtea de Argeş a depus unica ofertă din cadrul procedurii, astfel că pentru comisia de evaluare a fost o sarcină destul de uşoară, aceasta având doar misiunea de a verifica îndeplinirea tuturor condiţiilor impuse prin caietul de sarcini.

Care sunt străzile din Băiculeşti care vor fi modernizate

Prin acest proiect se propune modernizarea infrastructurii rutiere, prin asfaltare, a aproape 3 km de străzi, mai exact a străzii Bisericii şi a DC 213 din satul Zigoneni, pe o lungime totală de 791 m (60 m DC 213 și 731 m Str. Bisericii), a străzii Troiţei din satul Zigoneni, pe o lungime totală de 140 m, a străzii Visii din satul Băiculești, pe o lungime totală de 313 m, a străzii Şcolii din satul Băiculești, pe o lungime totală de 400 m, a străzii Dispensarului din satul Băiculești, pe o lungime totală de 647 m și a străzii Nucilor din acelaşi sat, pe o lungime totală de 693 m.

Străzile propuse au fost întreținute cu balast, dar din cauza acțiunii agenților de mediu (ploi, zăpadă, cicluri repetate de îngheț-dezgheț) și a lipsei fondurilor pentru întreținerea curentă, acestea sunt improprii circulației rutiere în condiții de confort și siguranță.

Pentru serviciile de proiectare şi execuţie a obiectivului „Modernizare drumuri comunale, comuna Băiculești, județul Arges”, G&M Road Building Engineering şi CG Construcţii Drumuri Curtea de Argeş, companii controlate de George Cusă şi Magda Alexandru, vor încasa 6 milioane lei (fără TVA), durata contractului fiind de 12 luni.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vacanţe de până la 10.000 lei pentru angajaţii unor primării şi şcoli din Argeş

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole