G&M Road Building Engineering SRL – Calitate în lucrări și materiale de construcție

de | 24.07.2024 17:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

G&M Road Building Engineering SRL, înființată în anul 2012, cu capital integral privat, este o companie specializată în producerea, comercializarea și transportul până la Beneficiar a betoanelor și asfaltului.

Utilizând echipamente ultra moderne, societatea asigură producția de betoane și mixturi asfaltice de înaltă calitate atât pentru utilizarea în construcții civile cât și pentru construcțiile industriale și rutiere.

G&M Road Building Engineering SRL

Beneficiind de o flotă proprie de ultimă generație asigură clienților săi servicii complete de transport, pompare și turnare.

Parte a unui grup de firme cu expertiză în domeniul construcțiilor G&M Road Building Engineering SRL asigură infrastructura materială completă, la standarde moderne, pentru orice proiect de amploare, cu preocupare față de calitatea produselor și serviciilor prestate, respectarea termenelor și fidelizarea partenerilor.

În viziunea companiei, promptitudinea ca deziderat pentru bunul renume, este posibilă numai atunci când ai la dispoziție toate utilajele necesare pentru procesul de producție, transport și punere în operă a produsului fabricat. În această direcție, G&M Road Building Engineering SRL dispune de o bază materială modernă:

dae5b029 423b 4e90 bc51 3780053d3793 - G&M Road Building Engineering SRL - Calitate în lucrări și materiale de construcție 5c632aa5 b65a 4daf 952b fd9dbbc1c78f - G&M Road Building Engineering SRL - Calitate în lucrări și materiale de construcție

STAȚIE DE BETOANE

Stație proprie de betoane, marca STETTER, import Germania, cu o capacitate de 60 mc/h. Parcul auto alcătuit din 3 auto malaxoare (cifaroane), 4 autobasculante de mare tonaj, o pompă de beton și cântar tip basculă de 60 tone.

Betoanele produse sunt în conformitate cu toate standardele de calitate în vigoare, cu cerințele clienților și, nu în ultimul rând, cu specificului proiectelor în care urmează a fi folosite. G&M Road Building Engineering SRL produce toate categoriile de betoane, de la cele cu clasă de rezistență mică, folosite în construcții până la cele mai puternice betoane folosite în pavarea drumurilor sau în anumite construcții speciale, cu clasă de rezistență mare, de tip B500. Betoanele rutiere sunt preparate speciale cu agregate concasate, puse în operă în straturile de uzură din străzi, drumuri cu o banda de circulație, diverse alei sau parcări auto, drumuri naționale cu caracter strategic, etc.

 9b7d6d5d e3c0 4c42 8a88 104dd8e82bb0 - G&M Road Building Engineering SRL - Calitate în lucrări și materiale de construcție

STAȚIE DE ASFALT

G&M Road Building Engineering SRL deține și o stație de asfalt marca AMMANN import Italia, cu o capacitate de 120 t / h, ce produce o mixtură asfaltică bituminoasă, cu diferite mărimi de agregate, de cea mai bună calitate, cu o garanție îndelungată

G&M Road Building Engineering SRL

DE CE SĂ ALEGEȚI SERVICIILE ȘI PRODUSELE NOASTRE?

DOTĂRI

Deținem echipamentele cele mai avansate în ceea ce privește producția de beton și mixturi asfaltice

CERTIFICĂRI

Deținem certificările necesare în vederea asigurării calității optime a produselor și a serviciilor furnizate!

PREȚURI IMBATABILE

Având toate stațiile de producție în aceeași locație, cu productivitate înaltă, deținem avantajele prețurilor competitive pentru clienții noștri.

SERVICII COMPLETE

Asigurăm transport, pompare și turnare.

PERSONAL CALIFICAT

Deținem personal dinamic, experimentat și profesionist!

SUPORT TEHNIC

Oferim consultanță și suport tehnic de specialitate clienților noștri!

G&M Road Building Engineering SRL

G&M Road Building Engineering SRL

Sediu: Str. Nicolae Dobrin Nr. 63 Loc. Pitesti

Tel/fax : 0248 630 846

Punct de lucru: Str, Albești, Nr 12, Curtea de Arges, Jud. Arges

Tel.: 0730.126.619, Fax : 0348.444.480

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: G&M Road Building Engineering | Germania | Italia | Nicolae Dobrin