România 2022! S-au împușcat în fața unui restaurant!

de | 29.12.2022 11:38 | Știri

Doi bărbați s-au împușcat în fața unui restaurant din Timișoara. Un barbat de 31 l-a împușcat pe un altul, în vârstă de 35 de ani, cu un pistol cu bile. Evenimentul a avut loc miercuri și a fost anunțat la 112.

Amândoi au ajuns la audieri, potrivit antena3.ro.

În jurul orei 16:35, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112 de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în fața unui restaurant de pe stada Simion Bărnuțiu din municipiu, un alt bărbat, în vârstă de 31 de ani (pe care îl cunoștea) ar fi tras asupra lui cu un pistol cu bile”, potrivit IPJ Timiș.

La fața locului au ajuns de urgență polițiștii, care au confirmat cele sesizate. Agresorul a fost imobilizat și dezarmat. Conform sursei citate, pistolul este deținut legal.

Din fericire, în urma atacului nu au fost persoane rănite.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de armă neletală fără drept.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O șoferiță și-a parcat BMW-ul pe linia de tramvai pentru că se grăbea la programarea de la gene!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Timiș | Timișoara

Ultimele articole