Romanian Master of Mathematics 2024. Doi foști elevi de la Mihai Eminescu, în lotul României

de | 25.02.2024 17:55 | Pitești, Lifestyle

Doi piteșteni vor reprezenta România la concursul internațional Romanian Master of Mathematics 2024, ediția a 15-a. Competiția se va desfășura în perioada 26 februarie – 2 martie la Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu din București.

Sursă foto: Facebook grup Răzvan Serbanoiu

Anunțul a fost făcut de consilierul local din Pitești, Răzvan Șerbănoiu, pe un grup de Facebook. ”Şcoala Gimnazială ”Mihai Eminescu” – Piteşti are doi foști elevi în lotul România (B) la RMM2024, un regal al matematicii internationale organizat anual de România, un concurs la nivel de olimpiada internațională de matematică.

Succes David Marghidan (clasa a IX-a, ICHB) și Emanuel Mazare (clasa a X-a, Colegiul Național Alexandru Odobescu Pitești)!

Ne vedem între 26.02.2024 și 02.03.2024 la Colegiul Național de Informatică “Tudor Vianu” București, gazda competiției!”, a fost postarea pe care Răzvan Șerbănoiu a făcut-o pe grupul de Facebook.

Sursă foto: Facebook Romanian Master of Mathematics și Facebook grup Răzvan Serbanoiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Restricții de circulație pe A2, București – Constanța

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole