Rupt de beat, a sunat la 112 și a spus că l-a lovit o mașină! Ce pățise, de fapt, bărbatul

de | 14.02.2023 11:01 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Rupt de beat, a sunat la 112 și a spus că l-a lovit o mașină! Ce pățise, de fapt, bărbatul

Situație tragi-comică, după ce un bărbat rupt de beat a sunat la 112. Omul, în vârstă de 67 de ani, din municipiul Galați, a anunțat polițiștii că a fost lovit de o mașină în timp ce mergea pe o stradă din localitate.

La fața locului au ajuns polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați pentru a efectua cercetări. Bărbatul le-a povestit acestora că a fost victima unui accident, după ce un autoturism l-a lovit, iar șoferul și-a continuat drumul. De asemenea, bărbatul a spus că după ce a fost accidentat ar fi mers la un bar, aflat în apropiere, iar ulterior, întrucât acuza dureri, a solicitat o ambulanță.

Inițial, oamenii legii l-au crezut și au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Bărbatul a fost condus la spital și testat pentru alcool, rezultând o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, polițiștilor le-a trezit suspiciuni povestea gălățeanului, așa că au verificat camerele de înregistrare de pe strada respectivă și au aflat că, de fapt, omul nu a fost accidentat, ci s-a lovit după ce a căzut pe gheață.

În urma verificărilor efectuate, precum și a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zona, unde a fost sesizat, că ar fi avut loc accidentul rutier, s-a stabilit faptul că bărbatul de 67 de ani s-a autoaccidentat căzând în incinta unei societăți comerciale, după ce a alunecat pe o suprafață acoperită cu gheață.

Acesta nu a fost atins, lovit sau împins de niciun autovehicul sau de vreo persoană”, a transmis IPJ Galați.

În urma ispravei sale, bărbatul s-a ales cu o amendă de 500 de lei, având în vedere că a alertat organele de poliție fără un motiv real.

Foto descriptiv Ora de Sibiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un șofer a rămas pieton după ce a condus pe contrasens pe autostradă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole