S-a modificat marcajul rutier la OMV Mioveni!

de | 08.07.2022 14:11 | Știri, Administrație, Mioveni

CNAIR administrator al DN 73D – denumit Bulevardul Dacia pe sectorul care străbate orașul Mioveni a modificat marcajul rutier, datorită noilor norme privind siguranța rutieră pe drumurile publice. Decizia a fost luată conform proiectului a modificat marcajul rutier din zona stației de carburanți OMV, scrie Argeș Știri.
Astfel, în zona respectivă, s-a trasat linie dublă continuă, ceea c interzice depășirea axului drumului și accesul în stația OMV de pe un sens de mers pe celălalt!
Șoferii care nu îndeplinesc regulile impuse se expun riscului de a rămâne fără permis.
De asemenea, pentru șoferii care vin dinspre Mioveni, accesul în stația de carburanți se face prin sensul giratoriu de la Bazin.
Această măsura a fost luată cu scopul de a se reduce posibilitatea producerii unor accidente, deoarece, în zona respectivă există un istoric negativ privind evenimentele rutiere.

 

Sursa Foto arges-stiri.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Shinzo Abe, fostul premier japonez, a murit!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bulevardul Dacia | Mioveni