S-a răsturnat cu mașina în afara drumului!

de | 27.11.2022 10:29 | Știri, Eveniment, Național

Un accident rutier a avut loc în această dimineață de duminică, pe DJ 701, în județul Teleorman, acolo unde, din primele informații, șoferul unei mașini a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat cu mașina în afara drumului.

În urma evenimentului patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Conform IPJ Teleorman, la data de 27 noiembrie 2022, în jurul orei 5.30, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că pe DJ 701, în localitatea Siliștea, județul Teleorman, a avut loc un eveniment rutier.

La locul evenimentului au intervenit și polițiștii rutieri, care din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că șoferul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul București , a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în localitatea Siliștea, din cauze care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor.

Toate victimele au fost transportate la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Organele oficiale de poliție efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Nea Mărin a ajuns de urgență la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole