S-au luat la bătaie cu bâte şi lopeţi într-o sală de jocuri!

de | 24.12.2022 15:24 | Eveniment, Județean, Știri

Un eveniment șocant loc vineri, 23 decembrie, într-o sală de jocuri din satul Româneşti din comuna dâmboviţeană Potlogi.

Patru indivizi cu vârste cuprinse între 24 şi 32 de ani, din localitate, ar fi intrat în sala de jocuri cu lopeți și bâte și i-au lovit pe trei bărbați din încăpere.

IPJ anunță că cei patru agresori au fost reţinuţi în cursul zilei de astăzi, sâmbătă, 24 decembrie. De asemenea, aceștia urmează să fie prezentaţi instanţei pentru dispunerea unei măsuri preventive, potrivit Digi24.

Activităţile de cercetare penală sunt efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, informează IPJ Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Foto Descriptiv Antena 3

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pompierii fac miracole de Crăciun! Au salvat un pisoi rămas blocat pe o conductă de scurgere a apei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: