Zodiile „Grinch” în 2022! Le-ai invitat la masa de Crăciun?

de | 24.12.2022 16:11 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Masa de Crăciun reprezintă unul dintre cele mai așteptate momente de către iubitorii sărbătorilor de iarnă, în special când au alături persoane dragi, speciale, cu care să împartă nu doar bucatele tradiționale, ci și bucuria specifică acestei perioade.

Însă, există trei zodii care pot ruina atmosfera la masa de Crăciun, potrivit Unica.ro. Sunt acele persoane care sunt tot timpul nemulțumite atunci când participă la un eveniment, cărora nu le place mâncarea, aranjamentul mesei, cadourile primite sau, pur și simplu, au o înclinație spre comentariile nepotrivite ori glumele proaste.

Ornament pentru pomul de craciun cum a furat grinch - Zodiile „Grinch” în 2022! Le-ai invitat la masa de Crăciun?

Foto Stellar Kids

Cele trei zodii pot strica buna dispoziție la astfel de reuniuni, iar Crăciunul nu face excepție, din contră, este perioada în care respectivii se pot transforma în adevărați Grinchi.

Zodiile „Grinch” care pot distruge Crăciunul

1. Berbec

Cei din zodia BERBEC au o atracție uriașă pentru acțiuni, având în vedere că sunt o zodie de foc. Tocmai de aceea, nu se vor da în lături de la nimic: nici de la a da o mână de ajutor gazdei, dar nici de la comentarii negative privind organizarea.

actual Q Magazine The Guardian craciun - Zodiile „Grinch” în 2022! Le-ai invitat la masa de Crăciun?

Foto Q Magazine

Astfel, dacă ai invitat un Berbec la masa de Crăciun, trebuie să te asiguri că totul arată impecabil. Tot ei sunt cei care obișnuiesc să facă glume nu tocmai potrivite, menite să supere ceilalți invitați.

2. Fecioară

FECIOARA este cunoscută pentru stilul perfecționist, dar și criticile exagerate. Se poate ocupa foarte bine de organizarea unui eveniment, precum masa de Crăciun, dar invitată la o astfel de ocazie, Fecioara trebuie să fie convinsă că totul se ridică la așteptările ei.

fecioara - Zodiile „Grinch” în 2022! Le-ai invitat la masa de Crăciun?

Nativii acestei zodii au în minte un „scenariu” bine pus la punct despre cum se va desfășura evenimentul, iar imprevizibilul nu le este neapărat pe plac. Dacă lucrurile încep să ia o întorsătură nedorită, te vei trezi, din partea Fecioarei, cu un comentariu care va aprinde și mai tare focul.

3. Vărsător

VĂRSĂTORUL își dorește ca toată lumea să fie mulțumită la masa de Crăciun. Este cel care iubește cel mai mult liniștea și pacea, potrivit astrologilor Unica.ro.

zodia varsator septembrie - Zodiile „Grinch” în 2022! Le-ai invitat la masa de Crăciun?

Foto Fanatik

Greu de crezut că acest nativ s-ar putea transforma în Grinch, nu? Însă, totul ar putea lua o altă direcție, iar liniștea și pacea ar putea fi înlocuite rapid cu teorii care provoacă dureri de cap, dacă cineva aduce vorba de politică.

Prin urmare, dacă ai invitat un Vărsător de Crăciun, trebuie să ai grijă încotro se îndreaptă discuțiile.

Foto Q Magazine

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Crăciun cu temperaturi de Paște! Anunțul ANM

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole