anchetaonline.ro

Crăciun cu temperaturi de Paște! Anunțul ANM

de | 22.12.2022 14:00 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Chiar dacă temperaturile din ultimele zile au fost scăzute, specifice perioadei, iar în unele regiuni și-au făcut prezența și fulgii de nea, înainte de Crăciun, chiar în Ajun, vremea se va schimba.

Astfel, valorile termice vor fi potrivite, mai degrabă, pentru o zi de Paște, conform meteorologilor.

Temperaturi maxime mai ridicate, între 4 și 14 grade, pentru ziua de Crăciun. Este posibil să asistăm și la înregistrarea unor temperaturi puțin mai ridicate decât aceste 14 grade pentru ca, ulterior, după Crăciun, să existe o tendință treptată de scădere a temperaturilor. Cel puțin asta se conturează în momentul de față”, a transmis meteorologul Gabriela Băncilă la Digi24.

Potrivit sursei citate, valorile vor fi potrivite pentru finalul lunii martie sau începutul lui aprilie.

Însă, vremea de primăvară nu va dura prea mult, iar de Revelion vor reveni temperaturile normale perioadei în care ne aflăm.

Foto descriptiv Stiri de Cluj

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Din 2023. Pe ce telefoane nu va mai funcționa WhatsApp

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: