anchetaonline.ro

PITEȘTI: Scandal în parcarea unui centru comercial! A lovit o femeie și a amenințat un bărbat

de | 22.12.2022 14:21 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un piteșean, în vârstă de 38 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul a fost implicat într-un scandal în seara zilei de 10 decembrie, în timp ce se afla în parcarea unui centru comercial din Pitești. Mai exact, omul și-ar fi lovit iubita, iar în momentul în care un alt bărbat a intervenit în conflict, acesta a început să îl amenințe.

Potrivit anchetatorilor, cel în cauză a tulburat ordinea și liniștea publică și a provocat indignarea celor din jur.

Prin urmare, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului depe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv Stirile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Mioveni! Dispărut de acasă, găsit mort în albia râului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: