Salubritate 2000 SA, apel către piteșteni: NU blocați accesul la platformele de colectare a deșeurilor!

de | 03.04.2024 16:47 | Pitești, Administrație

Salubritate 2000 SA a început, din data de 2 aprilie, acțiunile de spălare și igienizare a tuturor containerelor îngropate și a platformelor aferente din cartierul Trivale. Iar spălarea și igienizarea se face prin intermediul unui sistem care înlocuiește autocompactorul utilajului automat pentru ridicarea containerelor îngropate, arată administrația locală. în informarea publicată.

Pentru desfășurarea acțiunilor de igienizare în condiții optime, Salubritate 2000 SA roagă piteștenii, utilizatori ai serviciului de salubrizare, să nu blocheze platformele de colectare prin parcarea autoturismelor în fața acestora. Acțiunile de acest fel vor continua și în alte cartiere ale orașului.

Pentru informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului, la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636 535, fax: 0248/215 308, e-mail: salubritate@gmail.com.

Sursă foto și video: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vezi în ce zone? Miercuri se oprește apa în Piteşti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Salubritate 2000 S.A. | Trivale

Ultimele articole