Vezi în ce zone? Miercuri se oprește apa în Piteşti

de | 03.04.2024 16:08 | Pitești, Administrație

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, în ziua de joi 04 aprilie, între orele 9:00 – 16:00, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe b-dul Nicolae Bălcescu – partea dreaptă sens către comuna Bascov, de la intersecţia cu str. Mircea Eliade până la intersecţia cu b-dul 1 Decembrie 1918, precum şi utilizatorii din str. Găvenii.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia lucrării de înlocuire vană defectă din str. Găvenii.Societatea își cere scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigură că echipa operaţională care efectuează lucrarea va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiei în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

”Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, transmit cei de la Apă Canal 2000 SA. Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii apacanal2000.ro, la secţiunile ”Lucrări programate‟ sau ”Avarii‟.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria MUnicipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Scene șocante! Tânăr fimat în timp ce distrugea un automat pentru dirijarea circulației!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole