Salvamont România: 17 persoane au fost salvate de pe munte în ultimele 24 de ore

de | 06.05.2024 08:37 | Național, Importante, Lifestyle

Şaptesprezece persoane au fost salvate de pe munte în ultimele 24 de ore, patru dintre acestea necesitând transportul la spital, anunţă în această dimineață cei de la Dispeceratul Naţional Salvamont pe pagina de Facebook.

Astfel, potrivit informării publicate, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 10 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor, astfel : 2 apeluri pentru Salvamont Neamț, 2 apeluri pentru Salvamont Bihor, 1 apel pentru Salvamont Bran, 1 apel pentru Salvamont Vrancea, 1 apel pentru Salvamont Bistrița Năsăud, 1 apel pentru Salvamont Predeal, 1 apel pentru Salvamont Hunedoara, 1 apel pentru Salvamont Gorj.

4 persoane au ajuns la spital

”În cazul acestor intervenții au fost salvate 17 persoane. Dintre acestea, 4 au fost predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital.

S-au primit și 19 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice  din zona montană”, arată cei de la Dispeceratul Național Salvamont.

Sursă foto: Fascebook Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Au sărbătorit Paștele pe acoperișul României

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Salvamont România