Alexandru, bărbatul care le-a spus prietenilor că pleacă „pe munte” – A FOST GASIT!

de | 21.04.2024 13:43 | Județean, Eveniment, Importante, Național

INFORMAȚII NOI, 21 aprilie, ora: 13:43

Veste bună! Reprezentanții Salvamont Argeș au anunțat în urmă cu puțin timp că Mihai Ioan Alexandru de 37 ani, bărbatul din Drăgășani căutat de salvatorii montani a fost găsit. Acesta plecase în urmă cu câteva zile din Pitești spunân doar că „pleacă pe munte”. Acesta se afla la o mănăstire de pe lângă Cozia.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Reprezentanții Salvamont România solicită sprijin privind, eventuale informatii care îl privesc pe bărbatul din imagine.

barabat cautat de Salvamont

Foto: Facebook Salvamont România

Acesta a plecat în urmă cu câteva zile din municipiul Pitești, spunându-le prietenilor că „pleacă pe munte” , fara nici un alt detaliu.
Din păcate până în prezent nu știe nimeni nimic de el.
barabat cautat de Salvamont

Foto: Facebook Salvamont România

Am aflat de la prieteni că si-a cam vândut echipamentul de munte, deci fără sac de dormit, cort și alte ce l-ar putea ajuta peste noapte. Orice info este binevenită, poate l-a văzut cineva pe undeva”, mai scriu cei de la Salvamont România pe pagina de Facebook. 
Numele bărbatului este Mihai Ioan Alexandru, are 37 ani și este din Drăgășani , Olt.
UPDATE
Salvamont România a postat un mesaj în mediul online în care anunța faptul că serviciul Salvamont Zarnesti a solicitat un elicopter pentru a verifica „o zona în care , se pare, ca sunt ceva elemente de îmbrăcăminte sau echipament la baza unui perete de cca 400 m” .
Alexandru este din a plecat din Pitești în urmă cu șapte zile și de atunci nu se mai știe nimic de el.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Salvamont Româania

Ultimele articole