anchetaonline.ro

”Săptămâna Europeană a Mobilității”. Concursuri de biciclete, trotinete și mașinuțe în Mioveni!

de | 17.09.2023 10:00 | Mioveni, Administrație

Astăzi, până la ora 21.00, traficului rutier va fi suspendat pe sectorul central al Bulevardului Dacia, cuprins între intersecția cu Strada “7 septembrie” 1485 și intersecția cu Strada “Hanul Roșu” din Mioveni, pentru o serie de activități și concursuri dedicate copiilor, care vor începe la ora 10:00. Șoferii vor fi redirecționați pe rute ocolitoare.

Acțiunea are loc în cadrul programului Săptămâna Europeană a Mobilității, care încep astăzi la Mioveni și se vor încheia vineri, 22 septembrie. Între orele 11.00 – 13.00 în Centrul Civic al orașului, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Argeș vor prezenta copiilor laboratorul mobil de educație rutieră. De asemenea, pe sectorul central al Bulevardului Dacia, cuprins între intersecția cu Strada “7 septembrie” 1485 și intersecția cu Strada “Hanul Roșu” se vor desfășura concursuri de biciclete, trotinete și mașinuțe, iar participanții vor fi premiați de către organizatori.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ACUM! Accident cu două mașini la Cotmeana

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Orașului Mioveni