Săptămâna Patimilor. Iată programul slujbelor în bisericile din Mioveni

de | 29.04.2024 15:36 | Mioveni, Lifestyle

Adminsitrația locală anunță că în perioada Săptămânii Patimilor, cât şi în zilele de Paşti, bisericile ortodoxe din Mioveni îşi intensifică programul liturgic şi activităţile. Atât credincioşii din oraş, cât şi cei din zonele limitrofe au posibilitatea să participe la slujbele oficiate în bisericile din Mioveni.

Astfel, în fiecare seară, de la ora 18:00, se vor oficia slujbele Deniilor la Catedrala ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Mioveni, precum și la Bisericile “Sfântul Gheorghe”, “Adormirea Maicii Domnului”, “Sfântul Nicolae” (din Racovița), ”Sfântul Ilie” (din Clucereasa),“Sfinții Martiri Brâncoveni” și Mănăstirea Făget. La Bisericile ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Colibași și “Sfinții Trei Ierarhi”, slujbele se vor oficia, începând cu ora 19:00. Slujba din noaptea Învierii va fi oficiată la ora 23:00 în toate bisericile din Mioveni. În zona lăcaşelor de cult vor acţiona dispozitive suplimentare ale Poliţiei Locale, Poliţiei Române, precum și voluntari ai SVSU Mioveni.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Lucrări la infrastructura rutieră programate pentru azi și mâine, 30 aprilie în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Orașului Mioveni

Ultimele articole