Scandal în centrul Piteștiului! Doi tineri au ajuns la spital

de | 03.04.2024 16:26 | Județean, Eveniment

Doi tineri, de 20, respectiv 21 de ani, au ajuns cu leziuni la spital după ce, în urma unui conflict spontan, au fost agresați fizic de alți tineri.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 29 spre 30 martie, în jurul orei 03:00, în zona centrală a municipiului Pitești.

Potrivit IPJ Argeș, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii din cadrul unei patrule auto a Poliției Municipiului Pitești – Secția 1 Poliție Pitești i-au observat pe tineri și au mers la ei, ocazie cu care agresorii au fugit, fără a fi identificați.

În noaptea de 29 spre 30 martie a.c., în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul unei patrule auto a Poliției Municipiului Pitești – Secția 1 Poliție Pitești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona centrală a municipiului, au observat, de la depărtare, o stare conflictuală între mai multe persoane.

Politiștii în cauză s-au sesizat din oficiu și s-au deplasat cu operativitate spre locul evenimentului, ocazie cu care mai multe persoane au parasite zona, fără a fi identificate.

La fața locului polițiștii au găsit două persoane, doi tineri, de 20, respectiv 21 de ani, ce prezentau leziuni.

Din relatările verbale ale acestora a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresați fizic de mai mulți tineri, pe care nu îi cunosc.”, transmite IPJ Argeș

Întrucât cei doi tineri prezentau leziuni, oamenii legii au solicitat un echipaj medical, iar cei doi au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Totodată, tinerilor li s-a adus la cunoștință faptul că au dreptul de a depune plângere penală în termenul legal.

Foto: captură video IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu în Albeștii de Argeș! O rulotă și acoperișul unei case au fost distruse de flăcări

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești