Scandal în Pitești! A amenințat un bărbat și i-a distrus mașina

de | 23.08.2022 16:18 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Scandal în municipiul Pitești, în urma cu două zile, atunci când doi bărbați s-au luat la ceartă, după ce au dat nas în nas pe o stradă.

Cei doi aveau un conflict mai vechi, iar unul dintre cei implicați, un bărbat de 31 de ani, din Ștefănești, și-a ieșit din fire, iar în urma conflictului a început să îl amenințe pe rivalul său. Mai mult, orbit de furie, omul a încercat să distrugă mașina celuilalt bărbat, reușind să provoace avarii la nivelul pavilionului.

Conflictul a fost aplanat în cele din urmă, iar oamenii legii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare.

Astfel, bărbatul de 31 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie dispusă luarea unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cum vor circula autobuzele în Pitești, Bradu, Bascov si Mărăcineni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești