Scandal într-o școală din Argeș! Un bărbat a amenințat mai mulți angajați!

de | 02.01.2023 18:13 | Știri, Eveniment, Județean

La finalul anului 2022, poițiștii din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară au finalizat cercetările într-un dosarul penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, ce îl vizează pe un argeșean ce a comis infracțiunilor de amenințare (trei acte materiale) și tulburarea ordinii și liniștii publice (șapte acte materiale).

Din cercetări efectuate de polițiști, s-a stabilit că, un bărbat de 55 de ani, din Stâlpeni, ar fi acționat în perioada octombrie-decembrie 2022 și ar fi amenințat mai mulți angajați ai unei școli, unde ar fi tulburat ordinea și liniștea publică prin adresarea de injurii și amenințări cu acte de violență.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată față de bărbatul în cauză, aflat sub măsura preventivă a controlului judiciar.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto: Evenimentul Zilei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un piteștean și-a trezit vecinii din cartierul Trivale, la 7 dimineața, cu mai multe focuri de artificii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung Muscel | Judecătoria Câmpulung Muscel | Stâlpeni | Trivale