Un piteștean și-a trezit vecinii din cartierul Trivale, la 7 dimineața, cu mai multe focuri de artificii!

de | 02.01.2023 17:16 | Știri, Eveniment, Pitești

Data de 30 decembrie 2022, a fost zi cu ghinion pentru un bărbat de 37 de ani, din Pitești, după ce a tulburat liniștea publică și s-a trezit cu polițiștii peste el.

Piteșteanul a folosit mai multe tipuri de articole pirotehnice, în jurul orei 7.30 dimineața, în cartierul Trivale din Pitești, strada Bradului, în zona unor blocuri de locuințe.

După ce a fost depistat, asupra acestuia au fost identificate mai multe articole pirotehnice, respectiv mai multe petarde tip emițător de sunet din categoria P1, dar și o baterie de artificii cu 100 de focuri, din categoria F3, care este interzisă la deținere și comercializare către persoane ce nu au calitatea de artificeri sau pitotehnicieni, potrivit IPJ Argeș.

Ca urmare a celor constatate, bărbatul s-a ales cu:

– amendă în valoare de 500 de lei, conform Legii 61/1991R, ca urmare a tulburării liniștii publice;

– avertisment, conform Legii 126/1995, totodată fiind aplicată măsura complementară de confiscare a articolelor pirotehnice.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: A băut bine și a intrat cu mașina într-un cap de pod, chiar în noaptea de Revelion!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: