Scandal la liceul din Stâlpeni! Trei persoane au fost amendate

de | 28.03.2024 08:02 | Județean, Eveniment

Trei persoane s-au ales cu amendă în urma unui scandal ce a avut loc la Liceul Tehnologic ,,I.C. Petrescu” Stâlpeni.

Totul a început după ce, ieri, în jurul orei 12:00, o elevă de 17 ani a permis accesul unor rude în incintă fără acordul reprezentanților liceului.

Este vorba despre o femeie de 33 de ani, însoțită de un bărbat de 38 de ani care au intrat în interiorul liceului pentru a discuta cu directorul unității de învățământ și cu profesorul diriginte al clasei, timp în care au apărut neînțelegeri între bărbatul de 38 de ani și un coleg de clasă al minorei, un tânăr de 19 ani.

Cei doi, bărbatul de 38 de ani și tânărul de 19 ani, și-au adresat injurii și au fost agresivi unul cu celălalt, motiv pentru care directoarea a sunat la 112 pentru a solicita intervenția polițiștilor.

În urma conflictului, trei persoane au fost amendate. Este vorba despre rudele elevei de 17 ani și colegul acesteia.

Femeia de 33 de ani s-a ales cu o amendă de 1.500 de lei, ca urmare a încălcării normelor de acces în unitatea de învățământ, bărbatul de 38 de ani s-a ales cu 2 amenzi, în valoare de 1.500 de lei, respectiv de 1.000 de lei atât pentru încălcarea normelor de acces în unitatea de învățământ, dar și pentru provocarea unui scandal.

Amendat a fost și băiatul de 19 ani. El s-a ales cu o sancțiune în valoare de 1.000 de lei.

Totodată, polițiștii au prelucrat celor implicați prevederile Legii 61/1991R și ale Codului Penal, referitoare la infracțiunile împotriva persoanei, patrimoniului sau a faptelor care aduc atingere normelor de conviețuire socială, fiind avertizați să înceteze orice conflict și să își rezolve orice neînțelegeri pe cale pașnică și legală, prin intermediul cadrelor didactice sau a celorlalte instituții abilitate.

De asemenea, reprezentanților unității de învățământ li s-a solicitat să revizuiască și să întreprindă măsurile necesare privind controlul accesului în incinta unității de învățământ, precum și dispunerea celorlalte măsuri legale prevăzute de Regulamentul de ordine interioară al unității de învățământ.”, transmite IPJ Argeș

Foto descriptiv Facebook Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Au fost găsiți șoareci și gândaci în cantina unui liceu din Timişoara! Inspectorii au dat o amendă de 3.000 de lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Stâlpeni