Schimbare la Dacia! Ce se întâmplă de astăzi

de | 15.06.2022 15:04 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Mioveni, Național

Gama de autovehicule Dacia are o nouă identitate vizuală, după ce logo-ul companiei a început să apară, din anul 2022, atât pe suporturile de comunicare, cât și în rețeaua de showroom-uri. Acum este rândul autovehiculelor, începând de astăzi, 16 iunie, să afișeze noul logo- Dacia Link.

Începând de joi, 17 iunie, modelele cu noua identitate vizuală pot fi comandate. Se estimează că primele livrări vor fi făcute la sfârșitul acestui an.

Noul logo este compus din literele D și C stitizate, fiind legate între ele precum elementele unui lanț.

Sigla va fi vizibilă și pe jantele modelelor.

Introducerea noii identităţi este însoţită de apariţia noii nuanţe „Gris Mégalithe”, pe barele de pavilion, pe scuturile de protecţie faţă şi spate, precum şi pe carcasele oglinzilor retrovizoare ale modelelor Sandero Stepway, Spring şi Duster.” ,susţine Denis Le Vot, Director General Dacia.

Dacia a avut 7 logo-uri

Până în prezent, Dacia a avut 7 logo-uri, primul fiind creat în 1968.

logo uri dacia - Schimbare la Dacia! Ce se întâmplă de astăzi

Introducerea noii identităţi vizuale este un succes de coordonare pentru echipele noastre. Datorită contribuţiei tuturor meseriilor, Dacia se înnoieşte păstrându-şi în acelaşi timp ADN-ul. Această evoluţie ne permite să demonstrăm că vehiculele noastre pot fi „cool”, oferind totodată ceea ce este esenţial pentru clienţi”, a declarat Lionel Jaillet, Director Performanţă Produs Dacia.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

NU RATA! Angajări la 3 primării din Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: