Schimbare pe scena politică! Cioloș și alți 4 europarlamentari au demisionat din USR

de | 31.05.2022 16:02 | Știri, După locație, După subiect, Național, Politic

Schimbare pe scena politică din România, după ce Dacian Cioloș și oamenii lui au demisionat din USR. Mai mult, europarlamentarul spune că a înființat, astăzi, un nou partid: REPER – Reînnoim Proiectul European al României.

Decizia de a demisiona a fost luată din cauza conducerii actuale a USR, potrivit lui Dacian Cioloș.

Din păcate, conducerea actuală a USR a îndepărtat partidul treptat, dar sigur de valorile și promisiunile cu care noi, eurodeputații aleși pe lista Alianței 2020 USR PLUS, am cerut și obținut votul a 2 milioane de cetățeni români în campania electorală din 2019. Nu vedem la conducerea USR nici dorința, nici maturitatea de a accepta greșelile trecutului și de a schimba o direcție care duce partidul spre irelevanță politică. Nu mai girăm refuzul de a atrage şi promova competențe (oameni și idei) și de a dezvolta organizația. Vedem un cerc restrâns de membri care își consolidează puterea internă prin mijloace politice neconforme cu valorile noastre și ale electoratului reformist din România. Acest electorat aşteaptă răspunsuri”, transmite Dacian Cioloș.

Alături de el, au demisionat și europarlamentarii Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Alin Mituța, Dragoș Tudorache.

Sursa foto: G4media.ro

Citiți, de asemenea, anchetaonline.ro:

Televiziunea rusă spune că a început al 3-lea război mondial: „Suntem forțați să demilitarizăm tot NATO”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dacian Cioloș

Ultimele articole