”Școala altfel”, la Primăria Pitești!

de | 12.02.2024 19:33 | Lifestyle, Pitești

Astăzi, 12 februarie, elevii clasei a IX-a conduși de diriginta Daniela Cristiana Bănescu, din cadrul Colegiului Național ”Alexandru Odobescu”, au vizitat Primăria Pitești. Elevii au discutat cu primarul municipiului, Cristian Gentea, și cu administratorul public al Piteștiului, Lucrețiu Tudor, potrivit informării publicate.

Activitate cuprinsă în programul ”Școala altfel”, vizita a prilejuit întâlnirea elevilor și a profesorilor cu primarul municipiului, Cristian Gentea, și cu administratorul public al Piteștiului, Lucrețiu Tudor, care le-au vorbit liceenilor despre proiectele în derulare ale municipalității, dedicate sportului și educației. Reprezentanții administrației locale le-au transmis adolescenților îndemnul de a fi cât mai prezenți în viața orașului în care trăiesc și învață, prin implicarea în acțiuni de voluntariat și prin participarea la evenimentele culturale și comunitare organizate de municipalitate și nu numai.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea: ”Șantierele deschise peste tot sunt dovada că orașul nostru se dezvoltă”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Primăria Pitești