PNL Argeș: Tribunalul Vâlcea a anulat HCL Pitești prin care Pădurea Trivale urma să devină pădure-parc

de | 12.02.2024 19:27 | Pitești, Politic

Liberalii argeșeni anunță o victorie pentru piteșteni: Tribunalul Vâlcea a anulat, la cererea Prefectului județului Argeș, Radu Perianu, Hotărârea Consiliului Local Pitești prin care Pădurea Trivale urma să devină pădure-parc. ”Demersurile pentru arie protejată trebuie să continue!”, explică liberalii în comunicatul transmis.

„Acum câteva luni, am luat decizia de a ataca in fața instanței de judecată Hotărârea Consiliului Local Pitești prin care se dorea ca Pădurea Trivale să devină pădure-parc. Am spus și atunci, o spun si acum: soarta Pădurii Trivale trebuie decisă de piteșteni.

10.000 de oameni au semnat petiția inițiată de PNL prin care ceream Primarului PSD, Cristian Gentea și majorității PSD din Consiliul Local să finalizeze demersurile pentru Pădurea Trivale-arie protejată.

Fac un apel la Primarul PSD, Cristian Gentea să nu atace hotărârea instanței de judecată. Să lase în pace pădurea piteștenilor pentru că îmi doresc să vorbim despre Pădurea Trivale, nu despre Câmpia Trivale”, a declarat prefectul de Argeș, Radu Perianu, potrivit sursei citate.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș