La Şcoala Gimnazială ”Tudor Vladimirescu”. Elevii au o nouă sală de sport modernă

de | 06.06.2024 15:59 | Pitești, Administrație

Administrația locală din Pitești anunță că de astăzi, 6 iunie, încă o sală de sport construită în Pitești prin Compania Națională de Investiții, este pregătită pentru activități educative: sala de educație fizică școlară a Şcolii Gimnaziale ”Tudor Vladimirescu” – Structură Şcoala Gimnazială Nr. 2 Piteşti a primit Autorizația ISU!

Investiția în valoare de 2.862.467,00 lei cu TVA a început în 31 octombrie 2022 și s-a recepționat, după finalizare, în februarie 2024.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Piteștiul beneficiază de fonduri nerambursabile pentru 5 săli de sport, 3 baze sportive, 1 bazin didactic și de agrement – proiecte derulate și finanțate în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul  ”Săli de Sport, Complexuri Sportive și Bazine de Înot”, al Companiei Naționale de Investiții (C.N.I.) S.A.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Elevii  Şcolii Gimnaziale ”Tudor Vladimirescu” – Structură Şcoala Gimnazială Nr. 2 beneficiază de o sală de sport modernă, cu o suprafață construită la sol de 388 de metri pătrați, cu următoarele funcțiuni:

  • teren pentru exerciții fizice, cu suprafață de joc efectivă de 170 mp (teren de baschet), din PVC multistrat cu amortizare, cu o grosime de 8 mm, pereți mascați cu spaliere de lemn pentru exerciții până la înălțimea de 2,90 m;
  • vestiare pentru schimb (2 pentru fete și 2 pentru băieți);
  • grupuri sanitare, cabinet medical, spații tehnice, birouri pentru profesori.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Sala de educație fizică  a școlii din Frații Golești este un Proiect de tip I – prezintă aceleași caracteristici ca și  în cazul sălilor de sport ale școlilor gimnaziale ”Tudor Arghezi”, ”Adrian Păunescu” și ”Nicolae Iorga”.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Citiți de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PITEȘTI. Program de lucru cu publicul la Direcția pentru Evidența Persoanelor în perioada 8 – 9 iunie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Frații Golești | Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Tudor Vladimirescu

Ultimele articole