Un vâlcean beat și fără permis a furat un autoturism din Argeș

de | 06.06.2024 16:26 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 48 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a ajuns după gratii după ce a furat un autoturism lăsat neasigurat, cu cheile în interiorul habitaclului. Mai mult decât atât, el a plecat la plimbare cu mașina deși era băut și nu deținea nici permis de conducere.

Polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați ieri, 05 iunie, de un bărbat că i-ar fi fost furat un autoturism.

În urma sesizării, mașina a fost dată în urmărire, iar pe DN 7C, pe raza comunei Băiculești, ea a fost depistată în trafic de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș.

Persoana care conducea autoturismul în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat de 48 de ani, din municipiul Râmnicu-Vâlcea, județul Vâlcea.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că se afla sub influența alcoolului. Având în vedere că valoarea rezultată în urma testării a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost dus la spital, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Mai mult decât atât, în urma verificărilor, oamenii legii au constatat că bărbatul nu deține nici permis de conducere.

Vâlceanul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept, conducere sub influența alcoolului și furt în scop de folosință, iar după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 de ore.

Astăzi, 06 iunie, bărbatul de 48 de ani va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Noul loc de joacă pentru copii de la Marcea este destinația perfectă pentru distracție

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Băiculești | Marcea | Pitești | Râmnicu Vâlcea | Vâlcea

Ultimele articole