A scos bani grei din buzunar, după ce a picat sala de 14 ori!

de | 01.03.2023 21:15 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat din Marea Britanie, care a picat testul teoretic pentru carnetul de conducere, a plătit 800 de lire sterline pentru a-l promova, scrie Mirror.co.uk.

Este vorba despre, Mohammad Shoaib, un bărbat în vârstă de 38 de ani, care, sătul de dat sala, a ales ca de data asta să scoată din buzunar suma de 800 de lire, conform stirileprotv.ro.

Acesta a plătit banii unor bărbați care urmau să dea testul teoretic în locul lui.

Domnul Shoaib a furnizat un document provizoriu unui alt bărbat care urma să susțină testul teoretic în numele său. În 30 decembrie individul s-a prezentat la centrul de testare, dar nu a fost lăsat să suțină examenul. Pe 5 ianuarie, un alt bărbat a încercat să intre în centrul testare din Southampton. În ambele ocazii, cei doi bărbați foloseau licența domnului Shoaib. Cu această ocazie, persoana respectivă a fost lăsată să intre și a trecut testul. Ulterior Shoaib a participat la testul practic unde a recunoscut că a plătit suma de 800 de lire sterline unui bărbat necunoscut în scopul de a obține în mod fraudulos rezultatul pozitiv la examenul teoretic”, a precizat Stephen Thomas, procuror la Tribunalul din Londra.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânără dispărută! Într-o pădure i-au fost găsite telefonul, ochelarii și portofelul!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole