Mioveni – Joi, 15 decembrie va avea loc ședinţa Consiliului Local

de | 13.12.2022 15:07 | Știri, Administrație, Județean, Mioveni

Consiliul Local Mioveni se va întruni în ședință publică extraordinară, joi, 15 decembrie 2022, de la ora 17.30, la sediul Primăriei.

Patru puncte sunt prevăzute la această ședință unde se vor discuta mai multe proiecte de hotărâri, printre care:

  • aprobarea rectificării bugetului local al orașului Mioveni din luna decembrie 2022;
  • aprobarea modificării structurii organizatorice la Spitalul Orășenesc Mioveni;
  • aprobarea modificării articolului 3 la Hotărârea Consiliului Local al Orașului Mioveni nr. 191/12.10.2022 privind aprobarea participării în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, componenta 10 – Fondul local, Axa de investiții I.3 Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ- teritoriale, prin accesarea finanțării pentru proiectul „Îmbunătățirea eficienței energetice a instituțiilor publice din orașul Mioveni”;
  • aprobarea înfiinţării unui dispecerat pentru furnizarea serviciilor medicale de îngrijire la domiciliu în Clădirea Multifuncțională Făgetu.

 

Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei: www.emioveni.ro, potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole