Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Mioveni

de | 22.11.2023 08:48 | Mioveni, Administrație

Astăzi, 22 noiembrie 2023, de la ora 09.00, Consiliul Local Mioveni se va întruni în ședință publică extraordinară de îndată,

În cadrul ședinței se va discutata și se va supune votului aprobarea proiectului privind modificarea și completarea articolului 2, articolului 4 alin. (2) și alin. (3) și articolului 5 din Hotărârea Consiliului Local nr. 41/16.02.2023 privind aprobarea participării în cadrul apelului lansat prin Planul de Redresare și Reziliență, Pilonul I: Tranziție verde, Componenta C1: Managementul apei, Investiția I1 – Extinderea sistemelor de apă și canalizare în aglomerări mai mari de 2000 de locuitori echivalenți, prioritizare prin Planul accelerat de conformare cu directivele europene, pentru Proiectul“Extinderea alimentare cu apă și rețea de canalizare menajeră B-dul Dacia (Pod Getica – Valea Stânii)”cu modificările și completările ulterioare.

De precizat că ședința se va desfășura ONLINE.
Locuitorii orașului Mioveni trebuie să știe faptul că Ordinea de zi a şedinţei este publicată pe site-ul oficial al instituţiei www.emioveni.ro .

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Consiliul Local Mioveni

Ultimele articole