O nouă ședință a Consiliului Local Pitești. Pe ordinea de zi se află 7 proiecte

de | 07.12.2023 12:25 | Pitești, Administrație

Astăzi, 7 decembrie de la ora 15:00 este anunțată o nouă ședință a Consiliului Local Pitești.

CL Pitești

Pe ordinea de zi se află un număr de șapte proiecte, după cum urmează:

  1. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea HCL nr.68/2019 privind aprobarea proiectului ”Modernizarea infrastructurii de transport public local de călători și creșterea atractivității transportului nemotorizat”, Axa Prioritară 4, Obiectivul Specific 4.1, Apel de proiecte nr. POR/2017/4/4.1/1 și a cheltuielilor legate de proiect, cu modificările și completările ulterioare.
  2. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind reglementarea regimului juridic al imobilului, monument istoric, situat în Pitești, str. Negru Vodă nr.30.
  1. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea noii durate de implementare și a susținerii cheltuielilor estimate aferente finalizării proiectului cu titlul ”Realizarea de puncte de transfer pentru integrarea operațională a transportului public urban și periurban”, finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.
  1. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Studiului de fezabilitate privind trecerea cablurilor aeriene în infrastructura subterană în cadrul proiectului ”Elaborarea planurilor de atenuare și adaptare la schimbările climatice în municipiul Pitești”.
  1. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind modificarea H.C.L. nr.450/2023, privind aprobarea contractării unei finanțări rambursabile interne în valoare de 80.000.000 lei în vederea asigurării finanțării investițiilor publice de interes local.
  1. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind rectificarea bugetului municipiului Pitești pe anul 2023.
  1. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului general și a Indicatorilor tehnico-economici actualizați, după atribuirea contractului de proiectare și execuție, obiectivului de investiții ”Renovare energetică Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși”, cod proiect: C5_B2.1.a – 502.

Documentul poate fi consultat AICI. 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Târgul de Crăciun Pitești 2023 continuă! Diseară, spectacol muzical

 

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Consiliul Local Pitești

Ultimele articole