anchetaonline.ro

Şedinţă extraordinară de Consiliu Local la Mioveni. Un singur punct pe ordinea de zi!

de | 31.03.2023 18:15 | Știri, Administrație, Județean, Mioveni

Luni, 3 aprilie, de la ora 11:00,  prin intermediul unei platforme online de videoconferință, Consiliul Local Mioveni se întrunește în ședință extraordinară.

Pe ordinea de zi se află un singur punct:

  1. Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul oraşului Mioveni privind asocierea Unității Administrativ – Teritoriale a Orașului Mioveni, prin Consiliul Local al orașului Mioveni, în calitate de membru fondator (asociat) cu Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Davidești, în vederea constituirii Asociației de Dezvoltare Intracomunitară cu denumirea ”Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Trans EcoMiodav”, persoană juridică de drept privat și de utilitate publică, pentru a presta serviciul public de transport public local.

Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei: www.emioveni.ro, potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare”, transmit reprezentanții Primăriei Mioveni.

 

Foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În atenția fermierilor! Calendar fonduri europene pentru agricultură 2023!

 

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: