Senatorul PNL Dănuț Bica solicită urgentarea realizării lucrărilor de modernizare pentru Drumul Național 67B Scoarța – Pitești.

de | 08.04.2022 14:32 | Știri, Județean, Politic

 

Senatorul PNL Dănuț Bica i-a solicitat ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, să dispună toate măsurile care se impun pentru urgentarea realizării lucrărilor de modernizare pentru Drumul Național 67B Scoarța – Pitești.

Acest drum, cu o lungime totală de 189.2 km, care leagă municipiile Târgu Jiu, Drăgășani și Pitești, se află într-o stare tehnică precară, motiv pentru care participanții la trafic au adresat în ultimii ani sute de sesizări administrațiilor publice locale din orașele și comunele traversate.

Amintim că DN67B face obiectul unui program amplu de modernizare, în baza unui Contract de lucrări, încă din anul 2010.

Având în vedere că, după aproape 12 ani de la semnarea contractului de lucrări, drumul se prezintă în aceeași stare inacceptabilă, senatorul liberal solicită urgentarea realizării lucrărilor de modernizare.

 

Danuț Bica

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica | Drumul Național 67B | PNL | PNL Argeș

Ultimele articole