Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni: ”Echipele noastre vor aplica tratamentele antiderapante”

de | 08.01.2024 21:46 | Mioveni, Administrație

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni anunță cetățenii că sunt pregătiți să intervină pe tot parcursul nopții pentru ca circulația să se desfășoare în bune condiții. Pentru că riscul apariției poleiului este foarte mare, echipele de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni vor aplica tratamentele antiderapante specifice.

Sursă foto: Facebook Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

 

”Prima ninsoare și-a făcut apariția, așa că noi ne-am pregătit să intervenim pe tot parcursul serii și nopții!

Deși ninsoarea nu este abundentă, momentan, temperaturile vor scădea, iar riscul apariției poleiului este foarte mare! Echipele noastre vor aplica tratamentele antiderapante specifice pentru ca circulația pe drumurile publice sa se desfășoare în condiții de siguranță.

Dacă va fi nevoie, cetăţenii sunt sfătuiţi să nu ezite să ceară ajutor autorităţilor, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112 sau la dispeceratul Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni telefon: 0736.202.067; sau 0348/457.102”, transmit cei de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Mioveni. Piața Dacia va fi închisă două zile!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Servicii Edilitare Pentru Comunitate Mioveni