anchetaonline.ro

Serviciul de Pază și Ordine – cumpărături de început de an

de | 14.03.2022 10:18 | Administrație, Economic

Serviciul Public Județean de Pază și Ordine Argeș, instituţie publică aflată în subordinea Consiliului Judeţean, și-a început anul făcând cumpărături pe OLX-ul bugetarilor, adică pe SICAP. În primă instanță, Serviciul de Pază a achiziționat un Logan nou de la Daperom Grup Auto, în valoare de 87.698,58 (17.500 de euro). Prețul este puțin cam piperat dacă luăm în calcul că un Logan nou-nouț, versiunea Comfort, se găsește pe piață cu aproape 13.000 de euro. Poate că în preț intră și asigurările obligatorii… Pe lista de cumpărături de început de an a Serviciului de Pază se mai numără și mobilier de birou, achiziționat de la „Manufactura de Mobilă SRL” la prețul de 12.650 lei.

Citește articolele pe același subiecte: DAPEROM | Serviciul Public Județean de Pază și Ordine Argeș | Sicap
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: