Setro Metal Group celebrează ”majoratul”! 18 ani în construcții metalice de calitate

de | 21.05.2022 12:30 | Anunțuri, Județean, Lifestyle

21 mai este ziua aniversară a cunoscutei firme muscelene Setro Metal Group SA, iar anul acesta, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, compania fondată și coordonată de managerii Cristi Nicolescu şi Relu Şendroiu, celebrează ”majoratul”. Cei 18 ani de activitate sunt marcați alături de cele câteva sute de colegi din cadrul societății, alături de care, an de an, s-a reușit creșterea și dezvoltarea proiectelor asumate și onorate cu succes. Din portofoliul echipei de specialiști a SMG fac parte construcții civile și industriale din sfera industriei auto, nucleare, navale și aero, cât și din domeniul energiilor regenereabile, sectoare ce necesită un grad înalt de precizie și exigență tehnică.

Firme de talie internațională au ales să lucreze cu această companie autohtonă, în numeroase colaborări, fiind convinși să o contracteze în dezvoltarea mai multor proiecte prin prisma calității, seriozității și capacității de producție.

Bazele SETRO METAL GROUP SA au fost puse în anul 2004, având ca activitate principală fabricarea de construcții metalice și de părți componente ale structurilor metalice. Societatea musceleană a avut o evoluție constantă generată atât de echipa de specialiști, cât și de implementare constantă a noilor tehnologii, ceea ce a dus la o diversificare a tipului de structuri realizate. Toate acestea au dus atât la creșterea numărului de angajaţi, cât și la o poziționare în topul firmelor de profil.

 

setro

 

SC SETRO METAL GROUP SA își are sediul chiar la poarta de intrare în Câmpulung, dinspre Pitești. Aici, pe platforma de lucru a societăţii, sunt construite, de la zero, structuri metalice gigant destinate construcţiilor publice, industriale şi de uz general. SETRO METAL GROUP SA are, pe o suprafaţă de 30.000 de mp, o bază materială în cadrul căreia sunt amplasate 5 hale de producție și depozite de materiale însumând 9000 mp. Modernizarea bazei de producție a fost asigurată constant în cei 18 ani de activitate, pentru a putea realiza structuri metalice complexe și de anvergură, dar și pentru a ține pasul cu noutățile tehnologice din domeniu.

În portofoliul companiei muscelene, se regăsesc următoarele servicii și produse: # execuția de confecții metalice industriale; #structuri de poduri și tabliere; # containere pentru transport piese auto; # hale; # silozuri;# baze rulante;# tubulatură industrială;# mobilier urban; # utilaje industriale etc. La acestea se adaugă: # debitare și găurire a materialelor cu instalații cu laser, oxi-gaz, plasmă, mecanic cu comandă numerică; # activități de sudură, sablare, vopsire și montaj.

 

setro

 

De asemenea, societatea argeșeană și-a asumat proiectarea oricărei teme, de la construcții la utilaje industriale, în completarea ofertei de producție existente.

 

STRUCTURI DE CONSTRUCȚIE
Produce o gamă largă de structuri, de la hale la centre comerciale.

STRUCTURI SPECIALE
Structurile speciale sunt o provocare pe care Stero Metal Group o duce întotdeauna până la capăt, pentru clienții săi.

STRUCTURI INDUSTRIALE
Produce întreaga gamă de structuri industriale: silozuri, platforme, benzi transportoare.

COMPONENTE MAȘINI
Produce orice tip de structuri pentru mașini cu ajutorul reţelei de furnizori.

SOLUȚII DE RIDICARE ȘI MANIPULARE
Oferă soluția completă pornind de la nevoile clientului în materie de soluții de ridicare și manipulare.

INSTRUMENTE SPECIALE DE TRANSPORT
Oferă soluția completă pornind de la nevoia clientului de identificare a unor soluții speciale de transport.

SKIDURI PENTRU MAȘINI
Produce soluții mobile de generare a aerului și instalații de aer comprimat.

CONTAINERE
Produce orice gamă de containere pentru depozitarea și manipularea pieselor de schimb.

 

setro

 

Compania ajunsă astăzi la majorat, deține astăzi un pachet de produse și servicii indispensabile și extrem de importante în domeniul construcțiilor, pe care foarte puține societăți s-au încumetat să le dezvolte și să le realizeze în România. Și tocmai pe fondul acestui curaj antreprenorial, al investițiilor permanente în tehnologizare și extindere, producătorul argeșean s-a impus în regiune și a confirmat la nivel național prin participarea la lucrări de mare amploare și responsabilitate.

SETRO METAL GROUP oferă soluții eficiente care satisfac nevoile clientului în termeni de costuri, calitate și termeni de livrare restrânși. Acesta este motivul pentru care Setro Metal Group a reușit să se impună pe piața marilor țări industriale precum Spania, Franța, Germania, Italia, Regatul Unit, Polonia, Norvegia, Suedia, SUA , Belgia, Finlanda și Arabia Saudită.

Câmpulung-Muscel, Ion Antonescu, nr. 153A,

E-mail: office@setrometal.ro ; setrometal@gmail.com

Tel.: 0248 529 091/ Fax: 0248 529 175

Web page: www.setrometalgroup.com

 

setro

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Finlanda | SUA