SETRO METAL GROUP SA – soluții inovatoare în construcția de hale şi profiluri metalice

de | 01.08.2023 13:00 | Știri, Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

În domeniul construcțiilor metalice, Setro Metal Group SA reprezintă un etalon al profesionalismului şi al calităţii. Compania înfiinţată şi coordonată de echipa managerială formată din Cristi Nicolescu şi Relu Şendroiu a împlinit anul acesta 19 ani de activitate, timp în care Setro Metal Group a evoluat constant, sporindu-şi capacitatea de producţie şi diversificându-şi gama de servicii şi produse oferite, datorită accentului pus pe investiţii.

SC SETRO METAL GROUP SA își are sediul chiar la poarta de intrare în Câmpulung, dinspre Pitești, locul unde, pe platforma de lucru a societăţii, sunt construiţi, de la zero, coloşii de metal. SETRO METAL GROUP SA are, pe o suprafaţă de 37.000 de mp, o bază materială în cadrul căreia sunt amplasate 7 hale de producție și depozite de materiale însumând 10.000 mp.

SETRO METAL GROUP SA s-a remarcat la nivel naţional, dar şi internaţional, fiind unul dintre puţinii producători din România capabili să realizeze construcţii metalice de dimensiuni impresionante, adevăraţi giganţi de metal destinaţi construcţiilor publice, industriale şi de uz general, folosiţi inclusiv în construcţii din sfera industriei auto, nucleare, navale și aero, dar și din domeniul energiilor regenereabile.

SETRO METAL GROUP SA a fost înfiinţată în anul 2004 şi are ca activităţi principale debitarea materialelor pe instalaţii de debitat cu laser, oxigaz şi plasmă cu comandă numerică, precum şi execuţia de confecţie metalică mecano-sudată, sablată, grunduită şi vopsită pentru structura de rezistenţă a halelor metalice sau pentru diverse tipuri de containere metalice pentru stocarea şi transportul pieselor auto.

►► Noi investiţii de 2,5 milioane euro în extinderea capacităţii de producţie

În ultimii ani, SETRO METAL GROUP SA și-a concentrat foarte mult atenția spre investiții în retehnologizare, inovație, eficiență, mărirea capacităţii de producţie a structurilor metalice complexe și de anvergură și, mai nou, în extinderea capacității utilajelor de debit hale şi profiluri, pentru această perioadă compania bugetând investiții de 2,5 milioane de euro.

De altfel, investiţiile în modernizarea fluxului tehnologic şi a mediului de lucru au reprezentat o altă constantă a activităţii companiei în ultimul deceniu, echipele de specialişti din cadrul societăţii asigurându-se că Setro Metal Group fructifică eficient cele mai bune oportunităţi în materie de programe de finanţare, prin accesarea de fonduri europene. Acest fapt a permis companiei să țină pasul cu noutățile tehnologice din domeniu, să îşi consolideze poziţia pe piaţă şi să îşi diversifice portofoliul de produse şi servicii oferite.

SETRO METAL GROUP SA este unul dintre principalii angajatori din zona Câmpulung, având o echipă bine sudată de circa 230 de profesionişti, care oferă soluții eficiente ce satisfac nevoile clientului în termeni de costuri, calitate și termene de livrare restrânse. Acesta este de altfel secretul succesului, care a permis societăţii Setro Metal Group să se impună pe piața marilor țări industriale precum Spania, Franța, Germania, Italia, Regatul Unit, Polonia, Norvegia, Suedia, SUA, Belgia, Finlanda, Arabia Saudită, Emiratele Arabe.
Legat de planurile de dezvoltare, Setro Metal Group este permanent în căutarea unor parteneri de încredere, studiind, în același timp, orice oportunitate care să răspundă obiectivelor de business ale companiei.

setro poza noua 1 - SETRO METAL GROUP SA - soluții inovatoare în construcția de hale şi profiluri metalice setro poza noua 2 - SETRO METAL GROUP SA - soluții inovatoare în construcția de hale şi profiluri metalice

►► Setro Metal Group – portofoliu complex de produse şi servicii

În portofoliul companiei muscelene, se regăsesc următoarele servicii și produse: # execuția de confecții metalice industriale; #structuri de poduri și tabliere; # containere pentru transport piese auto; # hale; # silozuri;# baze rulante;# tubulatură industrială;# mobilier urban; # utilaje industriale etc.
La acestea se adaugă: # debitare și găurirea materialelor cu instalații cu laser, oxigaz, plasmă, mecanic cu comandă numerică; # activități de sudură, sablare, vopsire și montaj.
De asemenea, societatea argeșeană și-a asumat proiectarea oricărei teme, de la construcții la utilaje industriale, în completarea ofertei de producție existente.

  • STRUCTURI DE CONSTRUCȚIE
    Produce o gamă largă de structuri, de la hale la centre comerciale.

1 - SETRO METAL GROUP SA - soluții inovatoare în construcția de hale şi profiluri metalice

  • STRUCTURI SPECIALE
    Structurile speciale sunt o provocare pe care Setro Metal Group o duce întotdeauna până la capăt, pentru clienții săi.

2 - SETRO METAL GROUP SA - soluții inovatoare în construcția de hale şi profiluri metalice

  • STRUCTURI INDUSTRIALE

Produce întreaga gamă de structuri industriale: silozuri, platforme, benzi transportoare.

3 1 - SETRO METAL GROUP SA - soluții inovatoare în construcția de hale şi profiluri metalice

  • COMPONENTE MAȘINI
    Produce orice tip de structuri pentru mașini cu ajutorul reţelei de furnizori.

5 - SETRO METAL GROUP SA - soluții inovatoare în construcția de hale şi profiluri metalice

  • SOLUȚII DE RIDICARE ȘI MANIPULARE
    Oferă soluția completă pornind de la nevoile clientului în materie de soluții de ridicare și manipulare.

4 - SETRO METAL GROUP SA - soluții inovatoare în construcția de hale şi profiluri metalice

  • INSTRUMENTE SPECIALE DE TRANSPORT
    Oferă soluția completă pornind de la nevoia clientului de identificare a unor soluții speciale de transport.

6 - SETRO METAL GROUP SA - soluții inovatoare în construcția de hale şi profiluri metalice

  • SKIDURI PENTRU MAȘINI
    Produce soluții mobile de generare a aerului și instalații de aer comprimat.

7 1 - SETRO METAL GROUP SA - soluții inovatoare în construcția de hale şi profiluri metalice

  • CONTAINERE ŞI RAFTURI PENTRU DEPOZITARE
    Produce orice gamă de containere şi rafturi pentru depozitarea şi manipularea pieselor de schimb.

8 - SETRO METAL GROUP SA - soluții inovatoare în construcția de hale şi profiluri metalice

Câmpulung-Muscel, Ion Antonescu, nr. 153A,
E-mail: office@setrometal.ro; setrometal@gmail.com
Tel.: 0248 529 091/ Fax: 0248 529 175
Web page: www.setrometalgroup.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: SETRO METAL GROUP SA