Sfârșit tragic pentru un copil de 7 ani! A murit strivit de o autoutilitară

de | 16.05.2024 22:04 | Eveniment, Național

Sfârșit tragic pentru un copil de numai șapte ani din Sibiu. Și-a găsit sfârșitul sub roțile unei autoutilitare de care se agățase în joacă.

Din primele informații, se pare că micuțul s-ar fi agăţat de bena unei camionete, iar la un moment dat, atunci când şoferul a dat cu spatele, s-a dezechilibrat și a fost prins sub una dintre roți, relatează news.ro

8ed98d8b 7560 4b01 ae06 9107f0df85a9 - Sfârșit tragic pentru un copil de 7 ani! A murit strivit de o autoutilitară

FOTO: IPJ Sibiu

Accidentul mortal a avut loc  astăzi, în jurul prânzului, pe o stradă secundară din localitatea Iacobeni, județul Sibiu.

„În localitatea Iacobeni, pe o stradă secundară, un băieţel în vârstă de 7 ani s-a agăţat de bena unei autoutilitare după ce şoferul a descărcat, iar când acesta a manevrat auto cu spatele, copilul s-a dezechilibrat şi a căzut, fiind prins sub una dintre roţi”,au anunțat reprezentanții IPJ Sibiu.

La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi un echipaj SAJ. De asemenea, la locul tragediei a fost solicitat și un elicopter SMURD.

Salvatorii l-au găsit pe copil în stop respirator și imediat, după ce a fost scos de sub roțile autoutilitare, i-au fost aplicate manevrele de resuscitare.

Din păcate, acestea nu au dat rezultat, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul minorului.

Şoferul autoutilitarei este un bărbat în vârstă de 45 de ani, din judeţul Mureş, iar rezultatele testărilor alcooltest şi drugtest au fost negative.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca ancheta să stabilească circumstanţele exacte în care s-a produs tragedia.

Sursă foto: ISU/IPJ Sibiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Amenzi de peste 140.000 de lei date de DSVSA Argeș în luna aprilie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Sibiu