La sfârșitul lunii octombrie. Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

de | 13.10.2023 10:45 | Județean, Administrație

Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Munca (AJOFM) Argeș organizează pe 27 octombrie în zona centrală a Piteștiului ”Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”. Evenimentul se adresează tuturor absolvenților de învățământ ai  promoţiei 2023, precum și altor categorii de persoane care nu au un loc de muncă sau care doresc să își schimbe locul de muncă.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi se va desfășura în incinta Salonului de evenimente “Mirage Events”, din Pitesti, strada Victoriei, nr. 12B,  (situat în parcarea din spatele magazinului “Trivale”  Pitești – fosta locație Alcadibo), cu începere de la ora  09:30. Obiectivul principal al ”Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi” îl reprezintă creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacţiunii directe dintre absolvenţi/ solicitanţi şi agenţii economici. Evenimentul va avea loc la nivel naţional şi reprezintă o oportunitate pentru angajatori cât şi pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesati  de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă disponibile sau, în ultimă instanţă, să se re(orienteze) profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung. ”Agenţii economici interesaţi, pot confirma participarea până în data de 25 octombrie 2023, ora 14:00 și pot transmite  oferta de locuri de  muncă disponibile – Anexa 1A  ( cu specificaţia  Pentru  Bursă)  la secretariatul sediului  AJOFM  Argeș din Pitești,  str. Republicii, nr. 11, sau electronic prin: e-mail  claudian.baciu.ag@anofm.gov.ro sau ajofm.ag@anofm.gov.ro”, au anunțat cei de la AJOFM Argeș.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Au fost finalizate lucrările pe strada Constantin Dudescu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: AJOFM Argeș

Ultimele articole