anchetaonline.ro

Și-a bătut iubita cu bestialitate! Argeșean reținut

de | 20.10.2022 15:38 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Un argeșean, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Bughea de Jos, a fost reținut pentru 24 de ore, de către oamenii legii.

Potrivit cercetărilor desfășurate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, sub supravegherea Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, bărbatul este cercetat pentru infracțiunea de violență în familie sub aspectul lovirilor sau altor violențe.

În noaptea de 14 spre 15 octombrie, omul în cauza a avut o ceartă cu concubina sa, de 45 de ani, din Godeni. Conflictul a degenerat, iar bărbatul a bătut-o cu bestialitate pe femeie. Leziunile suferite au fost evaluate, iar din punct de vedere medico-legal, femeia necesită 16-18 zile de îngrijiri medicale.

Argeșeanul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior instanța a dispus cercetarea lui sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Ce faceți dacă ați devenit o victimă?

– conștientizați ce vi se întâmplă și nu acceptați situația ca pe o stare de normalitate;
– sesizaţi Poliția, sub orice formă o puteți face;
– dacă vă simțiți în pericol din partea agresorului, solicitați polițistului să vă ajute și să elibereze un ordin provizoriu de protecție, cu toate implicațiile juridice ce decurg de aici;
– cereți ajutorul organizațiilor care oferă consiliere, sprijin, adăpost, etc.;
– nu vă retrageți plângerea! Lăsați-ne să ne facem treaba, pentru a vă putea ajuta.”, sunt recomandările polițiștilor argeșeni pentru victimele violenței domestice.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șoferul care a ucis o tânără avocată și fetița ei- condamnat la 16 ani de închisoare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: