Și-a dat viaţa pentru a-şi salva fetiţa de la înec

de | 17.08.2024 14:09 | Eveniment, Național

Incident tragic pe litoral! Un bărbat de 35 de ani din Craiova, care se afla cu familia în vacanță, a murit înecat în apele Mării Negre.

Tragedia a avut loc miercuri, în stațiunea Jupiter. Bărbatul și fiica sa de șase ani au intrat în apă, deși marea era foarte agitată, iar steagul roșu era arborat.

Potrivit stirileprotv.ro, copila a fost împinsă de curenți în larg, iar tatăl a încercat s-o salveze. Un turist a sărit imediat în ajutorul bărbatului și a scos-o pe micuță la mal, însă tatăl acesteia a fost luat de valuri.

Totul s-a derulat sub privirile neputincioase ale soției bărbatului, dar și ale martorilor care se aflau pe plajă în acel moment.

S-a dus după ea și nu a mai putut să o aducă la mal. A strigat după ajutor. A sărit un om cu colacul, s-a dus, a scos fetița și când s-al scoată și pe el, nu l-au mai găsit. L-au luat valurile”, a spus un martor pentru sursa citată

Imediat a început o misiune de căutare pentru a-l găsi pe tatăl dispărut. Un elicopter SMURD a survolat zona, iar o barcă de salvare a cercetat apa în speranța că îl va repera pe bărbatul de 35 de ani.

Mai multe echipe de scafandri și pompieri l-au căutat de atunci, fără rezultat.

Trupul său a fost găsit abia după două zile de căutări. În ciuda eforturilor sale eroice, el nu a mai putut fi salvat.

Tragedia s-a produs în condiții periculoase, într-o zonă unde era arborat steagul roșu, care semnalizează interdicția de a intra în apă din cauza riscurilor mari. Această situație subliniază importanța respectării stricte a semnalizărilor de pe plajă pentru a preveni astfel de evenimente tragice.

Reamintim că, un eveniment similar a avut loc anul trecut în stațiunea Mamaia. Un argeșean de 34 de ani a plătit cu viața încercarea de a salva o tânără de 16 ani de la înec, lăsându-și familia fără un tată și soț.

Mai multe informații despre acest subiect AICI

Sursă foto: captură video stirileprotv.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Două incendii de vegetație uscată în Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Craiova | Jupiter | Mamaia

Ultimele articole